Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Algemene Voorwaarden en Condities

AVC

Allereerst bedankt u vertrouwen te stellen in A-Galleria, en welkom bij onze gemeenschap! Kunst en community zijn de twee belangrijkste pilaren van ons project. Wij zijn zeer tevreden dat u geïnteresseerd bent in de aankoop van een of meer kunstwerken te koop op onze website. Om ons toe te staan u de beste service te bieden, raden wij u aan de tijd te nemen deze Algemene voorwaarden en Condities (hierna “AVC”) te lezen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties & communicatie. In overeenstemming met Europese en Belgische regulatie, informeren wij u dat onze website het eigendom is van “A-Galleria”, geregistreerd bij de Belgische overheid in het staatsblad als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als registratie en BTW-nummer: BE 0682.622.553. De bevoegde persoon is de Managing Director; Andrea A. Badani.

Voor enige inlichtingen gewenst met betrekking tot de website en onze operaties, mag u steeds een email sturen naar info@a-galleria.com.

 

ARTIKEL 1 DOEL VAN DE AVC

DE AVC hebben als doel de regulatie te bepalen met betrekking tot de website en de gebruiker ("U") en de verplichtingen van A-Galleria. De gebruiker ("U") stemt ermee in, elke keer hij/zij de website bezoekt, de AVC te respecteren die van toepassing zijn op alle services en de inhoud beschikbaar op de website.

Als uitkomst wil dit zeggen dat u, zonder reservaties, deze AVC in zijn geheel aanvaard voordat u enig gebruik maakt van de website en onze diensten. Simpelweg gebruikmaken van onze website, is een automatische aanvaarding van de gehele AVC.

 

ARTIKEL 2 TEGENWERPELIJKHEID VAN DE AVC

A-Galleria behoudt het recht om op elk moment de AVC te veranderen of aan te passen naar elke vorm van evolutie in legale, jurisprudentie, editoriaal, functionele of technische aspecten. De versie van de AVC die steeds als aanvaard dienen te worden, zal de versie zijn die toegankelijk is via de website op het moment dat de website door u in gebruik is. U kan dus steeds de meest recente versie van de AVC vinden op https://www.a-galleria.com/algemene-voorwaarden-en-condities

Enig gebruik van de website na de aanpassing van de AVC, staat voor een onvoorwaardelijke aanvaarding van deze aangepaste AVC. De AVC bestaat uit de volledigheid van voorwaarden en condities overeengekomen tussen A-Galleria en de gebruiken ("U") en vervangen eerdere overeenkomsten, zowel geschreven als mondeling die niet binnen de huidige AVC vallen. Alle extra voorwaarden en condities of betwistingen die niet vermeld staan binnen de context van de AVC, geschreven of gesproken, zullen zonder tegenwoord als nietig verklaard worden.

 

ARTIKEL 3 BESCHRIJVING VAN DIENSTEN

De A-Galleria website ("website") bied u een dienst aan die u toestaat een verscheidenheid aan fotografische kunstwerken te browsen & deze te kopen. Deze kunstwerken worden te koop aangeboden door de Artiest via de website of maken deel uit van de privaat beheerde collectie van A-Galleria. Deze foto kunstwerken worden geprint op ChromaLuxe Fine art, Fine Art Gallery Canvas of professioneel fotopapier. Ze zijn te koop in exclusieve, gelimiteerde of open edities.


ARTIKEL 4 TOEGANG TOT DIENSTEN

Het gebruik van de website en gerelateerde diensten, impliceren een automatische instemming en aanvaarding van de AVC. U krijgt echter volledig en gratis toegang tot alle diensten zonder een account aan te maken. De website is gratis te gebruiken door iedereen met een internetconnectie.

 

ARTIKEL 5 OBJECT VAN AANKOOP

Object van aankoop is het kunstwerk/kunstwerken van uw keuze, dat u op onze website www.a-galleria.com (of enig welk andere A-Galleria extensies: .fr, .be, .nl, .co, .uk, .de) gevonden heeft.

U dient steeds rekening te houden dat de presentatie op onze website steeds een niet-bindende aanbieding is. We willen er verder op wijzen dat A-Galleria verscheidene voorbeelden toont van het kunstwerk in een frame of hangend in een woning of decor, om uw keuze leuker en eenvoudiger te maken. Dit houdt in dat in vergelijking met het eindproduct er mogelijke kleine verschillen zijn in kleur en textuur van de frame, alsook uw definitie van het formaat afgebeeld in een van de ruimtes. A-Galleria neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid voor zulke verschillen.

 

ARTIKEL 6 AFSLUITEN VAN HET CONTRACT

Uw bestelling representeert een voorstel tot het aangaan van een verkoopcontract. Nadat u uw order heeft geplaatst, krijgt u steeds een email bevestiging met de factuur en een samenvatting van de details van uw bestelling. ("orderbevestiging"). Deze orderbevestiging representeert nog niet onze aanvaarding van uw voorstel. Het uiteindelijke contract, is bevestigd, enkel bij ontvangst van uw betaling.

Onze kunstwerken worden aangeboden in open, gelimiteerde en exclusieve oplages. Daarom reserveren wij het recht om de aantallen van uw bestelling te verminderen naargelang het aanbod.

 

ARTIKEL 7 KLACHTEN, VERANTWOORDELIJKHEID, TERUGNAMEBELEID

U bent zelf verplicht het geleverde kunstwerk meteen bij de levering na te kijken op correctheid van de kenmerken van u bestelling én ook meteen te kijken naar mogelijk opvallende defecten. U mag steeds u levering weigeren wanneer u merkt dat er een duidelijk defect zichtbaar is (zoals beschadigde verpakkingen, open verpakking, zichtbaar kunstwerk, duidelijke deuken, enz.).

Wanneer het kunstwerk niet aan u verwachtingen voldoet in termen van kwaliteit, kan u ons steeds contacteren via info@a-galleria.com, met een duidelijke uiteenzetting waarom het niet voldoet. Onder kwaliteitsverwachtingen begrijpen wij; visuele defecten groter dan 1mm op de print, verkeerde kleuren, beschadigde randen (niet door transport) fouten in de frame ander dan natuurlijke grain, gebogen of beschadigde print (niet door transport) of algemene beschadiging omwille van slechte verpakking.

In alle andere gevallen bent u verplicht de leverancier aan te spreken, een duidelijke inspectie te maken van de geleverde goederen en ons expliciet te contacteren per email naar info@a-galleria.com. Met een duidelijke omschrijving van uw klacht en het defect, binnen de 14 dagen na levering. We contacteren u dan zo snel mogelijk om de verdere procedure te bepalen.

Na verval van deze deadline, nemen wij enkel verantwoordelijkheid voor onzichtbare defecten gedurende een periode van 18 maanden en de staande garanties op kleurvastheid gedurende 65 jaar voor ChromaLuxe Fine Art, en 10 jaar voor Artshot en fine art gallery canvas.

A-Galleria neemt ook geen verantwoordelijkheid voor veranderingen aan het kunstwerk gerelateerd aan het natuurlijke verouderingsproces dat niet onder de kleurvastheid garantie valt. Ook eventuele schade door incorrecte opslag of verkeerde behandeling van het kunstwerk is automatisch uitgesloten.

ChromaLuxe garandeert een ongeziene kleurconsistentie van 65 jaar binnen normale condities. A-galleria geeft daarom een verlengde garantie op de levensduur van alle kleuren voor een periode van 65 jaar. Deze garantie is enkel van toepassing bij bewijs van kleurveranderingen. We gaan dan automatisch over tot het kosteloos herprinten van het origineel kunstwerk. Het defecte kunstwerk wordt dan ook op onze kosten teruggenomen, gecontroleerd en voorbereid voor vernietiging.

Hetzelfde geldt voor onze Fine art Gallery Canvas en Artshot. De garantie is 10 jaar van toepassing op bewijs van kleurveranderingen door normaal gebruik bepaalt binnen de AVC.

ChromaLuxe is ook resistent tegen vuur, krasvast, en watervast. Je kan het eenvoudig poetsen met elk type chemische reiniger. Wij raden echter nooit aan om enig welk kunstwerk boven een hittebron te hangen of om een kunstwerk bloot te stellen aan temperatuurschommelingen of hoge vochtigheid.

Onze verantwoordelijkheid is beperkt tot het bedrag van de verkoopsprijs. Onze verantwoordelijkheid voor kosten bovenop de gelopen schade is expliciet uitgesloten.

We willen u er ook op wijzen dat het algemeen terugname beleid niet van toepassing is op bepaalde kunstwerken van A-Galleria. Deze kunstwerken werden gepersonaliseerd naar u smaak en individueel afgewerkt volgens uw voorkeur. wel vrijwaren we het recht van terugname voor schade en defecten niet inherent aan het product, zoals een fout in het product of productieproces.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor schade geleden tijdens transport. Echter behandelen wij elke klacht individueel, en evalueren we deze aan de hand van interne procedures. Wanneer er schade is bevestigd bij de verantwoordelijke voor transport, zullen wij een schadeclaim indienen. Indien de claim aanvaard word zullen wij overgaan tot het kosteloos vervangen van het kunstwerk. Het origineel kunstwerk moet dan ook teruggestuurd worden en voorbereid worden voor vernietiging.

Is het kunstwerk intact, maar bent u toch niet tevreden over hoe het in uw interieur past, of om welke reden ook? Dan nemen wij zonder vragen de print terug binnen de 14 dagen, en storten wij het volledige bedrag van uw aankoop terug, exclusief de transportkosten of douanekosten, indien van toepassing. U stuurt een email naar info@a-galleria.com met de eventuele reden waarom het u niet bevalt. Wij sturen u dan de verdere stappen toe. Dan kan u het werk op eigen kosten terug sturen, correct en veilig verpakt in de originele verpakking. Bij aankomst kijken wij het werk na op schade, en vergoeden meteen indien het werk intact is. 

 

ARTIKEL 8 LEVERING

Tenzij anders afgesproken, zal de levering plaatsvinden op het adres van de Koper, of het afgesproken leveringsadres. Informatie aangaande de leveringstermijn is niet bindend, tenzij er expliciet een leveringsdatum werd afgesproken. In dat geval draagt A-Galleria steeds de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen met de Koper.

Verzending voor kunstreproducties boven 100 cm in lengte of breedte, wordt steeds verzorgd door privé transportatie. Onder 100 cm grootte, zal het verzenden verzorgd worden door een van onze partners; DHL, UPS; POSTNL of POST.BE, afhankelijk van het leveringsadres.

Verpakking & verscheping worden altijd op de meest veilige manier verzorgd. Tot het beste van onze vermogens. Inclusief bij elke verpakking krijgt u een poetsdoekje, kunsthandschoenen, en een informatiebrochure over uw gekozen kunstwerk, alsmede een certificaat van authenticiteit.

 

ARTIKEL 9 GETEKEND CERTIFICAAT VAN AUTHENTICITEIT

A-Galleria is gerechtigd om het certificaat van authenticiteit mee te sturen met de print of apart op te sturen via post. Op het certificaat vindt u steeds de nummering, oplage, grootte, kunstenaar en handtekening van onze Managing Director en/of de kunstenaar. Wanneer de koper recht heeft op een terugname van het kunstwerk, moet dit certificaat mee terug gestuurd worden of een bewijs van vernietiging geleverd worden.

 

ARTIKEL 10 BETALING

De betaling van het kunstwerk/kunstwerken is meestal te voldoen op voorhand. De betalingsmodaliteiten gebeuren via STRIPE, en u kan gebruik maken van credit card, Paypal/overschrijving of " betaling bij levering" Lees meer in rubriek "Veilige betaling". Productie van u kunstwerk begint pas na ontvangst van betaling.

 

ARTIKEL 11 EIGENDOM

Het geleverde kunstwerk blijft in eigendom van A-Galleria tot een volledige betaling voldaan is én het kunstwerk geleverd is, nadien is het kunstwerk eigendom van de koper.

 

ARTIKEL 12 INTELECTUEEL EIGENDOM

A-Galleria is de exclusieve eigenaar van alle intellectuele eigendomsrechten voor zowel de ontwikkeling van de website en de content op de website, tenzij anders aangegeven.

Dit houdt in, maar is niet beperkt tot: de website, merken, tekeningen en modellen, afbeeldingen, teksten, foto’s, logos, grafische ontwerpen, software en toepassingen, zoekmachines, databanken, geluiden, video’s, domeinnamen, design en enig andere content beschikbaar op de website. Deze zijn het exclusieve eigendom van A-Galleria en zijn beschermd onder de provisies van de copyright wetgeving, trademark wetgevingen, patent wetgevingen en enig andere vorm van intellectueel en industrieel eigendomsrecht.

De Gebruiken ("U") moet eerst de goedkeuring vragen van A-Galleria én de houder van het intellectueel eigendomsrecht ("artiest") voor alle vormen van reproductie, publicatie, of kopie van de verscheidenheid aan content op de website.

De aankoop van een fotografisch werk, geeft u enkel het recht op de fysieke eigenschappen van het werk. Gebruiksrecht van enige vorm zijn niet toegestaan. Enige vorm van reproductie (duplicatie), distributie, verhuur, publieke vrijlating, of enig andere vorm van analoge of digitale uitbating is daarom niet toegestaan. U bent wel gerechtigd het werk te verkopen mits het certificaat van authenticiteit wordt bijgeleverd.

Het publiek tentoonstellen van de aangekochte werken, vereist steeds de toestemming van de artiest.


ARTIKEL 13 VERZAMELEN, VERWERKING & GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

Door uw instemming met deze AVC, staat u automatisch toe dat wij uw verzamelde data en informatie gebruiken om A-Galleria te helpen met het personaliseren en verbeteren van de shopping ervaring voor alle gebruikers.

Lees onze uitgebreide Privacy policy in onze rubriek "Juridische kennisgeving".

Wij gebruiken deze informatie niet alleen voor het verwerken van uw orders, maar ook voor het aanleveren van de producten, verzorging van onze service en het verwerken van uw betaling.

De verkregen informatie helpt ons niet enkel met u in contact te blijven, maar helpt u ook met informatie over uw bestelling, nieuwe producten, marketing voorstellen, of updates via de A-Galleria nieuwsbrief. Met u toestemming raden wij graag verdere producten of diensten aan die mogelijk interessant voor u zijn. U heeft ten allen tijde het recht op of toegang tot, vervanging van, correctie van of het verwijderen van uw persoonlijke gegevens op de website. U heeft steeds het recht om communicatie te weigeren of te verwijderen. U heeft steeds het recht te weigeren dat u data gedeeld worden met derde partijen mits gegrond. Dit doet u door een email te sturen naar info@a-galleria.com.

A-Galleria is sterk toegewijd om alle mogelijke maatregelen toe te passen tot het best beschermen van uw vertrouwelijke informatie.


ARTIKEL 14 COOKIES

Door het aanvaarden van de AVC, geeft u automatisch toestemming tot het gebruik van COOKIES. Een COOKIE wordt bij het browsen automatisch geïnstalleerd wanneer u navigeert op de website. COOKIES zorgen voor een vlottere navigatie van de website en toepassingen.

Indien u wenst kan u steeds COOKIES voor de website uitschakelen in de instellingen van uw browser. Dit kan gevolgen hebben voor uw surfervaring op de website. Voor meer informatie kan u terecht onder het hoofdstuk COOKIES in onze rubriek "Juridische kennisgeving".

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible
Cdfyqqxuu18ibjohlbwf

The above preview shows how to use the live preview on this website.

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks