Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

ChromaLuxe fine art

ChromaLuxe Fine Art is de nieuwste trendzetter!
Deze high definition print technologie een exclusieve en het beste printmateriaal ter wereld. Het wordt op een speciale manier handgemaakt met een 1.4 mm dik aluminium plaat met een speciale glanzende coating laag waar de inkten in geïnfuseerd worden.

Het resultaat is verbluffend! Haar scherp, briljante kleuren, met nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Niet alleen ziet het er fantastisch uit, de vele voordelen zijn het bewijs van waarom het gebruikt wordt door de duurste en meest vooraanstaande artiesten.

Krasbestendig, UV-resistent, zowel voor interieur als exterieur, 65 jaar kleurgarantie, vuurbestendig én eenvoudig te poetsen. Steeds inclusief zwevende backframe, en de mogelijkheid om te kiezen voor een designer inlijsting.

ChromaLuxe Fine Art is specifiek ontwikkeld voor galleries en topfotografen, maar is nu ook beschikbaar voor U.


Over Chromaluxe

Topkwaliteit dankzij sublimatie

Hoge kwaliteit inlijsting


Gratis geïntegreerd ophangsysteem


Chromaluxe fine art

De nieuwe standaard in fine art print media. Door de speciale toplaag coating op de dunne aluminium plaat, worden inkten in het paneel geïnfuseerd. Ze dringen als het ware deze coating, oftewel vernis binnen, waardoor je met de print een onwaarschijnlijk resultaat bekomt. Door de nauwkeurigheid van de bewerking, krijgen de kleuren een fantastische glans en intensiteit. Het hoogwaardig productieproces, garandeerd een stralende glans en kleurvastheid voor meer dan 65 jaar, en bestand tegen slechte weersomstandigheden. 


  • Ongelooflijke HD kleurintensiteit
  • Licht gewicht
  • Waterbestendig - voor in natte ruimtes en zelfs onderwater
  • vuurvast - volledig bestand tegen hitte en vuur
  • eenvoudig te poetsen en resistent tegen chemicaliën zoals dissolvant
  • UV-RESISTENT - met een garantie van 65 jaar! De kleuren vervagen niet.
  • Krasvast - moeilijk om krassen te maken, en zelfs met krassen, kan je deze eruit boenen.

Een fantastische selectie aan Artisenale kwaliteit inlijstingen voor Chromaluxe fine art

Sommige foto's hebben die bijzondere toets nodig. Daarom bieden wij een exclusieve selectie inlijstingen aan in verschillende stijlen bij specifieke keuzes van foto's. Het ophangsysteem voor alle formaten is reeds op de inlijsting aangebracht.


Uit de doos, Klaar om op te hangen

Bij elke ChromaLuxe fine art print, wordt een gratis ophangsysteem van de best kwaliteit meteen gemonteerd op de print. Dit zorgt voor een zwevend effect van de foto Waardoor u meteen kan genieten van uw nieuwe kunstfoto. 

Voor Kunstwerken geprint op ChromaLuxe met formaten tussen 30 en 50 cm aan de langste zijde hechten wij 2 netjes afgewerktte aluminium rails, klaar voor op te hangen. 


Voor kunstfoto's groter dan 50cm, hechtten wij een volledige aluminium frame op de achterzijde van de kunstfoto. KUNSTVEILIGE VERPAKKING EN GEWAARBORGDE VERZENDING

Al onze prints worden in een kunstveilige verpakking verzonden, met een gewaarborgde verzending. Groot formaat prints worden in een speciale houten kist op maat verzonden.

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible
Cdfyqqxuu18ibjohlbwf

The above preview shows how to use the live preview on this website.

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks