Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Het A-Galleria concept

DÉ ONLINE KUNST GALLERIE VOOR KUNST FOTOGRAFIE 

Het A-Galleria concept biedt het beste van twee werelden: 

Gepersonaliseerde gallerie ervaring online

Online verlagen we aanzienlijk de drempel voor het aankopen van muurdecoratie en kunst. Dit doen we door ons uitgebreid aanbod, de keuze van formaat & afwerking, en onze prijszetting gebaseerd op de exclusiviteit van de aangeboden werken. Op onze website kan u op een heel eenvoudige manier uw smaak en keuze vinden en bevestigen.

Door middel van onze technologische innovaties, kan u zoeken op kleur, categorie, aanbod etc, én u kan uw kunstfoto zelfs via Augmented Reality rechtstreeks in uw woonkamer zien hangen! 

Service en kwaliteit

Tegelijkertijd gaan wij veel verder dan traditionele galerijen in het aanbieden van Service & Kwaliteit. Wij werken exclusief met de beste printtechnologieën op de markt, waardoor we met trots de sterke garantie tot wel 65 jaar bieden op de reproductie van de kunstfoto's.

Daarnaast bieden wij fotografen een aanzienlijk hogere commissie op hun werk en werken wij nauw samen om regelmatig pop-up gallerijen te conceptualiseren voor de artiest.

Op het gebied van service bieden we klanten in de Benelux gratis vervoer aan, en prachtig en veilig verpakte werken. Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent over uw kunstwerk, nemen wij uw werk kosteloos terug binnen de 14 dagen!


Kunst huren

Heeft u een woning die u regelmatig een nieuwe stijl wil geven? Heeft u kantoren die u prachtig wil decoreren met een samenhangende collectie? Of bent u gewoon nog niet zeker van het kunstwerk, en wil u dit eerst proberen? Dan hebben wij de oplossing voor u!

De huurprijs bedraagt slecht 1,5% van de totale waarde van het werk. En de minimum huurtermijn is enkel 3 maanden. Wij geven zelfs de mogelijkheid de kunstwerken te verkopen met een speciale QR code. Leer meer hier en doe een aanvraag! 


Pop-ups, kunst shows, HORECA én Interieurzaken

Als online gallerie nemen wij ook regelmatig deel aan Kunst exhibities en shows, om onze klanten en artiesten de kans te geven de werken in het echt te zien. Maar daar eindigt het niet, regelmatig organiseren wij Pop-up gallerieën om een artiest of artiesten in de kijker te zetten. Ook werken wij samen met HORECA zaken en Interieurzaken om onze collectie te tonen én rechtstreeks te verkopen.

 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks