Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Dmitriy Sandratsky - Exclusieve kunstfotografie

Dmitry Sandratsky is een bekende mode en fine-art portret fotograaf.  Zijn doel is stijlvolle fotografie.
Artistiek, modebewust en met een boodschap, dat maakt zijn kunst prints "cool".

"Fotografie wordt pas "Cool" wanneer het interessant, stijlvol, hoge kwaliteit en relevant blijft voor een lange tijd. Wanneer je deze elementen samenbrengt krijg je het resultaat dat ik steeds voor ogen houd wanneer ik in het creatieve proces zit."
- Dmitriy Sandratsky -


 


BIOGRAFIE

Dmitriy is van Oekraïense  afkomst en als voltijds fotograaf,  hoofd van 2Dstudio Photo studio in Kiev. 

Hij is reeds actief in de foto en imaging industrie sinds 2009. Zijn specialisaties zijn onder andere, advertentie fotografie, model fotografie, object en voeding en architectuur en interieur fotografie.

Voordat Dmitriy zijn eigen fotostudio opende, werkte hij als sales en ontwikkelings manager voor TM Rocco Brocco en Roberto Cavalli. Ook werkte hij voor de marketing afdeling van National Geographic. Dmitriy heeft de wereld afgereis om commercieële fotoprojecten te realiseren, en heeft  onder andere in Turkije, Georgië en Thailand gewoond en gewerkt.

Als professionele fotograaf werden Dmitriy's foto's reeds gepubliceerd in bekende glossy magazines over heel de wereld. Een greep uit de velen: Forbes, Oops!, Joy, ID interior, Perspective enz.

Dmitriy's werk is heel artistiek en stijlvol. Zijn smaak is onbetwistbaar. Deze werken zijn dan ook voor elk zichzelf respecterend en stijlvol interieur. Op ChromaLuxe Gloss, spatten de kleuren eraf. Deze exclusieve oplage prints gaan snel en blijven in waarde stijgen, dus wees er snel bij! 

 

   

 


PASSIE VOOR UNIEKE KUNST FOTOGRAFIE

Wij hebben een prachtig gebalanceerde selectie aan exclusieve oplage prints voor wand decoratie. Deze zijn gebaseerd op onze passie, smaak en ervaring. Het belangrijkste is dat wij u helpen met het vinden van de perfecte kunstfoto.

VIND DE PERFECTE FRAME

Onze handgeselecteerde en artisanaal gemaakte design inlijstingen, creëert voor u de perfecte omkadering van uw unieke kunstfoto.

UW MUREN WACHTEN OP DECORATIE!

Wij hebben de unieke kunst fotografie die U nodig heeft! Gebruik onze AR toepassing om uw kunstwerk live op de muur te zien! Van het kiezen tot het ophangen van u recent aangekochte kunstfoto staan wij ter beschikking!


 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks