DOE MEE EN WIN ONZE GIVEAWAY! STEEDS GRATIS VERZENDING !!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

 • 
    <div class='title'>
     A Galleria FAQ  Vaak gestelde vragen
    </div>
FAQ > Geven jullie garantie?

Geven jullie garantie?


Uiteraard geven wij garantie! Bij A-Galleria hebben wij verschillende soorten garanties. 

 • Certificaat van authenticiteit: Dit is een document dat de echtheid, de waarde en de nummering van de kunstfoto garandeerd. Voor exclusieve edities steeds geprint op ChromaLuxe fine art, geven wij een garantie van 65jaar(!!) op de kleurvastheid van het printmedium. Op dit certificaat staat ook de waarde, formaat en nummering met de garantie dat er nooit meer dan het maximum aantal reproducties zal gemaakt worden van deze kunstfoto. Indien u problemen hebt met het verkleuren van het beeld tijdens de garantie van 65 jaar , vervangen wij dit gratis, of storten u geld terug.
   
 • Voor de kunstfoto's in onze gelimiteerde edities ontvangt u het certificaat van authenticiteit met de nummering en de garantie dat wij deze nooit meer zullen reproduceren boven het gelimiteerde aantal toegelaten. 
  • Indien u kiest voor ChromaLuxe fine art als medium  garanderen wij 65 jaar kleurvastheid - Heeft u kleurverschijning binnen 65 jaar? Wij produceren het paneel opnieuw, of storten uw geld terug! Daarnaast is ChromaLuxe fine art ook nog watervast, krasvast, en heeft dit medium de diepste en beste kleurenrepresentatie ter wereld. 
  • Indien u kiest voor onze Fine art canvas heeft u een garantie van  40 jaar. En indien u voor de zijdeglans optie kiest, is het ook nog vochtresistent en extra UV-resistent tot 75 jaar! 
  • Indien u kiest voor onze Artshot (ingelijste foto op HD hogekwaliteits fotopapier met speciaal plexiglas) is de garantie op de foto en UV-resistentie 50 jaar.
 • Algemene productgarantie: Op al onze producten geldt een garantie van 5jaar. Dit wil zeggen dat wanneer u een specifiek probleem hebt met het product (zoals bijvoorbeeld het ophangsysteem) wij dit bekijken en vervangen wanneer van toepassing. 
   
 • 14 dagen, niet tevreden, geld terug garantie: Indien u om eender welke reden niet gerelateerd aan schade, niet tevreden bent over uw kunstfoto (toch niet mooi, past niet binnen het interieur,...) nemen wij deze terug en krijgt u het volledige bedrag meteen teruggestort, zonder vragen
   
 • In geval van schade aan de print door het productieproces of tijdens ons transport, vervangen wij de kunstfoto meteen, Gelieve dit zo spoedig mogelijk na levering te melden, bij voorkeur binnen de 7 dagen.
   
 • In het geval dat de kunstfoto niet voldoet aan de normen van onze en uw strikte kwaliteitscontrole, vervangen wij de kunstfoto meteen. Gelieve dit binnen 7 dagen na levering meteen te melden.
   
 • Al onze print en printmedia worden met de kleinst mogelijke carbonfootprint geproduceerd, en zijn 100% milieuvriendelijk.

 

 

 

1c crunched snajej
1c crunched snajej

Trusted Art Seller

This presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym
2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob
3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

4b crunched foaiql
Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible
Cdfyqqxuu18ibjohlbwf

The above preview shows how to use the live preview on this website.

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Nieuwsbrief inschrijving

BESPAAR 15% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 15%!

= required

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !