Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Hendri Venter - Artiestenpagina

BIOGRAFIE

"Ik ben betoverd door de wilde natuur voor zolang ik me kan herinneren, en nu is wildlife fotografie mijn beroep, passie en obsessie."

Als kind groeide Hendri op, op een boerderij in Zuid Afrika. Hij kreeg geen genoeg van de oneindige diversiteit aan wilde dieren en natuur op en rondom de ouderlijke boerderij. Ontdekkingstochten lieten een blijvende indruk en diep gevoel van appreciatie achter voor de grandioze ongereptheid van moeder natuur. Deze diepgewortelde appreciatie is enkel gegroeid over tijd.

Maar het was enkel toen hij voor het eerst een camera oppikte dat hij begon te begrijpen hoe hij zijn appreciatie kon omzetten en delen met de mensen rondom hem.

Het vastleggen van natuurlijke schoonheid is niet genoeg voor Hendri. Want ieder beeld heeft een uniek en interessant verhaal te vertellen. Deze verhalen komen voort uit wat hij ziet, en uit het geduld om dat ene shot te krijgen uit de duizend. Het verhaal kan de ene keer verteld worden door een roedel wolven, de andere keer een bizon of een simpele vogel in een oneindig blauwe lucht. Hendri gebruikt zijn camera zoals een schrijver z'n pen gebruikt.

Fotografie als medium dient voor Hendri om zijn kunst te creëren op zijn manier. Hij toont de natuur zoals hij het ziet door zijn verschillende lenzen, sluitertijden, lensopeningen en composities. Hij probeert steeds over te brengen, hoe hij zich voelt op het moment wanneer hij het beeld schiet. 

Hendri gelooft dat hij werkelijk een geschenk van god ontvangen heeft, met de mogelijkheid om elke dag opnieuw de ongelooflijke verhalen van de natuurlijke wereld rondom vast te mogen leggen.

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks