Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Irene Eberwein - Artiestenpagina

BIOGRAFIE

Irene is een van de meest geappreciëerde minimalistische fotografen in de wereld. We kijken naar haar fotografische kunst als het lichtende voorbeeld voor de minimalistische benadering toegepast op urban fotografie.

Met haar nette, minimalistische composities, neemt ze een paar eenvoudige elementen, en versterkt ze deze met een aantal spattende, contrasterende kleuren. Van zowel een technisch standpunt als compositie gewijs, is zij een meester in minimalistische architecturale straat fotografie. Irene combineert een sterk oog voor detail, met een gevoel voor een verhaal, maar dan met zo min mogelijk elementen. Ze slaagt er steeds in perfectie te creëren in haar kunst.

Irene is 55 jaar oud, gelukkig getrouwd, en woont in een klein dorpje in de buurt van Frankfurt. Ze is reeds van een zeer jonge leeftijd bezig met fotografie. Ze werkte lang samen met haar man Oli, die ook een gerenommeerd fotograaf is. Maar het is enkel de laatste 10 jaar, dat ze zelf met de camera in de hand, haar eigen stijl vastlegt.

Irene gelooft dat kunst in het algemeen, en meer specifiek fotografie, de mogelijkheid geeft je werkelijke zelf naar boven te brengen. Ieder kunstwerk legt de ziel, karaktereigenschappen en temperament van de kunstenaar bloot. In het leven, is Irene, perfectionistisch, methodiek en rationeel, en dit reflecteert zich dan ook sterk in haar fotografie.

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks