Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Jean-Michel Goumy - Exclusieve Kunstfotografie

Als poëtisch fotograaf, transformeert Jean-Michel Goumy door middel van beweging, geïmproviseerde fotografie van alledaagse elementen, in abstract surrealistische kunstfoto’s. Hij creëert vormen en kleuren, waarvan het uiteindelijke resultaat nooit vooraf gekend is. Een zeer gegeerde artiest - De exlusieve kunst foto prints van Jean-Michel zijn een waardevolle investering voor elke kunstliefhebber.

“Fotografie is geen bevroren kunstvorm, maar het resultaat van een inwaardse blik, gericht op een wereld in beweging.”
– Jean Michel Goumy - 


 


BIOGRAFIE

De Parijzenaar Jean-Michel Goumy is van origine een componist, zanger en accordionist. Op latere leeftijd leerde hij zijn echte passie, kunstfotografie kennen. En sinds 2007 is Jean-Michel een voltijdse kunstfotograaf. 

Als kunstfotograaf exposeerde hij reeds op de carousel de Paris en heeft hij in verscheidene high-end galleries over de hele wereld geëxposeerd. Zijn abstract surrealisme, uit zich in het vervormen van hedendaagse objecten, waar hij vorm en kleur aan toevoegt.

Deze expressieve kunstvorm stelt hem in staat  zijn visie van de wereld vast te leggen in zijn werk.  Zijn uiteindelijke bedoeling is dat iedereen die zijn werk ziet, hun emoties en verbeelding de vrije loop kunnen laten over het onderwerp van zijn kunst foto prints. Geen enkele van de werken van Goumy werden digitaal herwerkt.  Jean-Michel verkoopt zijn kunst prints exclusief op ChromaLuxe fine art. 

   


PASSIE VOOR UNIEKE KUNST FOTOGRAFIE

Wij hebben een prachtig gebalanceerde selectie aan exclusieve oplage prints voor wand decoratie. Deze zijn gebaseerd op onze passie, smaak en ervaring. Het belangrijkste is dat wij u helpen met het vinden van de perfecte kunstfoto.

VIND DE PERFECTE FRAME

Onze handgeselecteerde en artisanaal gemaakte design inlijstingen, creëert voor u de perfecte omkadering van uw unieke kunstfoto.

UW MUREN WACHTEN OP DECORATIE!

Wij hebben de unieke kunst fotografie die U nodig heeft! Gebruik onze AR toepassing om uw kunstwerk live op de muur te zien! Van het kiezen tot het ophangen van u recent aangekochte kunstfoto staan wij ter beschikking!


 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks