Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

 


José Cacho - Exlusieve kunst prints

Jose Cacho is een Mexicaans kunstenaar met unieke werken. Hij werkt exclusief met A-Galleria samen voor zijn exclusieve oplage prints. In zijn meest recente oeuvre, werkt José rond het centrale thema van de vrouw en haar connectie met de natuur. De vrouw in zijn werken staat centraal als de  bron van leven, kennis en harmonie, en als balancerende factor onze maatschappij als doorgever van wijsheid en liefde. Zijn werken zijn werkelijk buitengewoon kunstzinnig.
Wees er snel bij en investeer in een Jose's kunstfoto's exclusief bij A-Galleria! 


 


BIOGRAFIE

José Cacho is een autodidactisch kunstenaar, geboren in Mexico city in 1959.

Zijn creaties, zijn originele transformaties van basis materiaal gehaald uit kranten, magazines en advertenties. Daarmee maakt ongezien originele kunstwerken. 
In zijn laatste series, staat de vrouw centraal. De vrouwen worden steeds afgebeeld, staande in in een reflectieve positie. Ze straalt rust uit en observeert de wereld rondom op een vredevolle manier. De vrouwen i dagen als de kijker als het ware om de kunstfoto in te stappen, om begeleid te worden in een wereld van symboliek.  

José speelt met licht, kleuren en lettertypes met speciale reliëftechniek om zijn boodschap over te brengen. De symbolen dagen ons uit dichter te komen. De kunst liefhebber,   moet een grote moeite doen om te kunnen begrijpen wat er geschreven staat. Dit is doelbewust, als referentie naar de complexiteit van de menselijke aard. De constante uitdaging om onszelf en de mensen rondom ons te begrijpen. De teksten zijn geïntegreerd in het beeld net zoals de mens uit meerdere lagen tekst subtekst en energie bestaat. 

José gebruikt voor het originele werk, verscheidene materialen voor zijn creaties, waaronder inkten, verf, acryl, houtskool, pastels en zelfs alcohol. Alles om de duizenden kleine mozaïeken die zijn werken zo schitterd maken, te kunnen verwezenlijken.  Deze mozaïeken representeren de complexiteit en integratie van gedachten en gevoelens waar wij als mensen dagelijks mee om gaan. In contrast staan de passieve gebieden in zijn kunst beelden. Deze insinueren momenten van introspectie en rust, de precaire balans die wij nodig hebben om te functioneren in het dagelijkse leven.

De werken van José Cacho zijn een must-have als verzamelaar of liefhebber van originele kunst. Zowel het medium als context van deze kunstenaar, zorgen voor schitterende beelden. 

 

  


PASSIE VOOR UNIEKE KUNST FOTOGRAFIE

Wij hebben een prachtig gebalanceerde selectie aan exclusieve oplage prints voor wand decoratie. Deze zijn gebaseerd op onze passie, smaak en ervaring. Het belangrijkste is dat wij u helpen met het vinden van de perfecte kunstfoto.

VIND DE PERFECTE FRAME

Onze handgeselecteerde en artisanaal gemaakte design inlijstingen, creëert voor u de perfecte omkadering van uw unieke kunstfoto.

UW MUREN WACHTEN OP DECORATIE!

Wij hebben de unieke kunst fotografie die U nodig heeft! Gebruik onze AR toepassing om uw kunstwerk live op de muur te zien! Van het kiezen tot het ophangen van u recent aangekochte kunstfoto staan wij ter beschikking!


 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks