Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Krzysztof Browko - Artiestenpagina

BIOGRAFIE

Krzysztof Browko is een gerenommeerd Poolse landschapsfotograaf. 

Zijn avontuur met fotografie begon, nog niet zo lang geleden, in 2005. Door de uitvinding van de digitale camera, en de evolutie van het internet, versnelde de ontwikkeling van fotoweb portalen, wat voor Krzystof de drempel verlaagde om met fotografie aan te vangen.

In die tijd kocht hij zijn eerste simpele compacte digitale camera. Zijn motivatie om foto's te nemen werd een simpel maar allesomvattend doel: de beste kwaliteit foto's te nemen met perfecte compositie van plaatsen waar hij nog nooit geweest was. Zijn prachtige onaangeroerde landschapsfotografie is het directe resultaat van die simpele camera die in 2005 in zijn handen terechtkwam.

Vandaag reist Krzysztof de wereld rond. Hij trekt diep de vrije natuur in, met de camera in de hand. Hij beschrijft zichzelf als een jager, op zoek naar dat ene shot van het meest interessante deel van realiteit. Hij gebruikt natuurlijk licht om plaatsen vast te leggen die nog nooit iemand bewandeld heeft. 

Met zijn inspirerende fotografie heeft Krzysztof reeds vele prijzen en vermeldingen gewonnen op internationale fotowedstrijden.

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks