Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Kunst huren

Kunst op de werkvloer heeft een grote impact op uw bedrijf. Het geeft een boost aan het bedrijfsimago, beïnvloed het welbehagen van uw medewerkers en heeft een positieve invloed op de creativiteit en zelfs efficiëntie van het team. Kunst Fotografie in uw huis zorgt voor een gebalanceerd interieur dat uw architectuur laat samensmelten met de perfecte design elementen. Kunst inspireert, motiveert, en wordt gewaardeerd. Kortom kunstfoto's verbeteren uw leven, dat van uw medewerkers en uw klanten.

Bent u bereid een positieve investering te maken in uw pand, maar heeft u geen tijd om kunstfoto's te selecteren? Kent u geen artiesten? Wil u regelmatig van werken wisselen? Of misschien bent u nog niet zeker van een kunstwerk. Dan is kunstfoto prints huren bij A-Galleria dé optie voor u. Onze specialisten helpen met het invullen van uw ruimte. Met onze eenvoudige formule kan u de (verzekerde) kunstfoto's in beperkte en open oplages met een gerust geweten hangen, en zelfs verkopen!

 

= required

HOE WERKT HET

Huurprijs:

De huurprijs per maand bedraagt 1,5% van de verkoopprijs. Wanneer de huurperiode teneinde is of wanneer het werk verkocht wordt tijdens de huurperiode, vervalt het huurcontract. Het reeds betaalde bedrag aan huur wordt dan in mindering gebracht met de verkoopsprijs.

Het  leuke aan deze werkwijze is dat alle verhuurde kunstwerken ook te koop worden aangeboden. Voor uw keuze te stimuleren, kunnen de werken aangekocht worden tijdens en na de huurperiode met een korting van 1.5% tot wel 18% (1,5% per maand huurovereenkomst). Indien het werk verkocht wordt aan derden, krijgt u automatisch 5% commissie op het verkochtte werk, bovenop de korting.

Duur:

De duur van het huurcontract wordt bepaald op maandbasis en start van zodra de werken geleverd en opgehangen worden. Er geldt een minimum huurtermijn van 3 maanden, tenzij het werk verkocht of aangekocht wordt binnen deze minimum huurtermijn.

Kunst verzekering:

Het is mogelijk een verzekering te nemen voor de werken bij uw vaste partner. Wij bieden echter een basis verzekering voor schade, waarbij wij het werk, voor een klein forfaitair bedrag vervangen. 

Transport + ophanging:

A-Galleria staat in voor de levering en ophanging van de gehuurde werken. Levering en ophanging is gratis indien het huurbedrag hoger is 100 euro per maand. Indien het bedrag lager ligt rekenen wij een kilometervergoeding van 0,5€/km. Levering is gratis binnen een straal van 20 kilometer rond Antwerpen-centrum. Het nodige materiaal voor op te hangen wordt voorzien door de huurder. 

Naambordjes:

Wij voorzien de kunstwerken gratis van naambordjes. Sterker nog, op het naambordje kunnen wij een QR code zetten die meteen lijdt naar de aankooppagina of informatie pagina van het kunstwerk op onze website. Indien er een aankoop wordt gedaan van dit werk via onze site, krijgt u van ons ook 5% commissie op het verkochtte werk.

A-Galleria voorziet ook gratis een catalogus van alle werken, waarin ook verdere informatie over de kunstenaars beschikbaar is. 

 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website.