GRATIS TRANSPORT BINNEN BENELUX   14 DAGEN BEDENKTIJD, NIET TEVREDEN, GELD TERUG!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Max Parisot du Lyaumont

BIOGRAFIE

Max Parisot du Lyaumont werd geboren in Corbenay in juni 1945 en heeft altijd over een zekere artistieke gevoeligheid beschikt. 

Zijn professionele carrière heeft hem in staat gesteld om het uit te drukken door het creëren van meubels en decoratieve elementen. Vele reizen hebben hem bewust gemaakt van de kleuren, de landschappen en de vele variëteiten van vormen in onze wereld. In 2012 nam hij ook zijn eerste stappen in het maken van Digital fine Art. 

Een grenzeloze bewonderaar van de natuur en een filosoof, Max verbeeldt landschappen en situaties die hij zelf graag had gezien. De transpositie van een onderwerp van een van zijn foto's naar een andere context moet het gevoel oproepen van een droom waar surrealisme en idealisme mogelijk zijn.

Zijn werken zijn ook een reflectie op de toestand van de mens, en van onze eigen menselijkheid. Met zijn rijke persoonlijke fotobibliotheek van meer dan 80.000 afbeeldingen, vernieuwt Max Parisot zijn creaties door middel van zijn eigen techniek die hij nu digitalisme noemt. Het is met deze nieuwe beweging dat hij probeert zijn visie van schoonheid, duurzaamheid, onschuld, licht en vooral hoop te illustreren. 

Digitalisme is een kunststroming in de fotografie geïnitieerd door Max Parisot du Lyaumont aan het einde van de 20e eeuw. Digitalisme is de natuurlijke evolutie van de post-eigentijdse school van kunstenaars wiens vrijheid van meningsuiting ook afhangt van de vrijheid van creatieve middelen.

Bekijk hier een kort film van de waanzinnige Max du Lyaumont!

1c crunched snajej
1c crunched snajej

Trusted Art Seller

This presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym
2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob
3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

4b crunched foaiql
Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

The above preview shows how to use the live preview on this website. The image displayed is just an example, and is not available for sale.

Badge ar compatible

Onze Website ondersteund Augmentend Reality om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Nieuwsbrief inschrijving

BESPAAR 15% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 15%!

= required

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !