Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Max Parisot du Lyaumont - Exclusieve kunstfotografie

Een grenzeloos bewonderaar van de natuur en een filosoof, Max verbeeldt landschappen en situaties die hij zelf graag had gezien. Als surrealistisch idealist, transponeert max het onderwerp van een van zijn foto's naar een compleet andere context. Hiermee schept hij kunstfoto prints van een idealistische, surrealistische droomwereld. 

"Met digitalisme, maak ik mijn visie van de ideale wereld, werkelijkheid - Schoonheid, duurzaamheid, onschuld, licht en vooral hoop, zijn de centrale thema's in mijn kunst, en mijn droom voor de mensheid"
-Max Parisot du Lyaumont-


 


BIOGRAFIE

Max Parisot du Lyaumont werd geboren in Corbenay in juni 1945 en heeft altijd een zekere artistieke aanleg gehad. Zijn professionele carrière heeft hem in staat gesteld, zijn artistieke vaardigheden te ontwikkelen, door het creëren van meubels en decoratieve elementen.

Vele reizen hebben hem bewust gemaakt van de kleuren, de landschappen en de grote diversiteit van vormen in onze wereld. In 2012 nam hij dan ook zijn eerste stappen in het maken van digitale kunstfotografie.

Zijn werken zijn een reflectie op de toestand van de mens, en van onze eigen menselijkheid. Met zijn rijke persoonlijke fotobibliotheek van meer dan 80.000 afbeeldingen, vernieuwt Max Parisot zijn creaties door middel van zijn eigen techniek die hij digitalisme noemt. Via digitalisme tracht Max zijn visie van schoonheid, duurzaamheid, onschuld, licht en vooral hoop te illustreren in zijn kunst foto prints. 

Digitalisme is een kunststroming in de fotografie geïnitieerd door Max Parisot du Lyaumont aan het einde van de 20e eeuw. Digitalisme is de natuurlijke evolutie van de post-eigentijdse school van kunstenaars wiens vrijheid van meningsuiting ook afhangt van de vrijheid van creatieve middelen. 

Bekijk hier een kort filmpje over Max Parisot du Lyaumont en de digitalisme kunststroming 

    


PASSIE VOOR UNIEKE KUNST FOTOGRAFIE

Wij hebben een prachtig gebalanceerde selectie aan exclusieve oplage prints voor wand decoratie. Deze zijn gebaseerd op onze passie, smaak en ervaring. Het belangrijkste is dat wij u helpen met het vinden van de perfecte kunstfoto.

VIND DE PERFECTE FRAME

Onze handgeselecteerde en artisanaal gemaakte design inlijstingen, creëert voor u de perfecte omkadering van uw unieke kunstfoto.

UW MUREN WACHTEN OP DECORATIE!

Wij hebben de unieke kunst fotografie die U nodig heeft! Gebruik onze AR toepassing om uw kunstwerk live op de muur te zien! Van het kiezen tot het ophangen van u recent aangekochte kunstfoto staan wij ter beschikking!


 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks