Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

A-Galleria is een jonge start-up geleid door 2 gepassioneerde kunstliefhebbers. Ons bedrijf is opgestart met de centrale vraag; hoe kunnen we op een sociaal geëngageerde manier met onze expertise in fotografie en marketing, jonge en opkomende fotografen helpen met het verkopen van hun kunst? En hoe bereiken we een groot publiek, terwijl we toch exclusief willen blijven? 

Het resultaat ziet u hier. We combineerden onze kennis en onze waarden in A-Galleria. Wij geloven in het bieden van service, kwaliteit, flexibiliteit en sociaal ondernemerschap in al onze activiteiten. Wij ondersteunen jonge artiesten, we compromitteren niet op onze kwaliteitsvereisten en we streven naar een 100% tevredenheid bij onze klanten.


WAT DOEN WIJ?

We leven in een tijd waar alles nog maar één klik verwijderd is van je woonkamer. Met onze digitale kunstgalerie gaan wij mee in het verhaal van de online winkel ervaring. A-Galleria biedt het beste van twee werelden: 

Online verlagen we aanzienlijk de drempel voor het aankopen van muurdecoratie en kunst. Dit doen we door ons uitgebreid aanbod, de keuze van formaat en afwerking, en onze prijszetting gebaseerd op de exclusiviteit van de aangeboden werken. Op onze website kan u op een heel eenvoudige manier uw smaak en keuze vinden en bevestigen.

Tegelijkertijd gaan wij veel verder dan traditionele galerijen in het aanbieden van service en kwaliteit. Wij werken met de beste printtechnologieën op de markt, waardoor we met trots tot wel 65 jaar garantie kunnen bieden op onze reproducties Chromaluxe Fine Art. Daarnaast bieden wij fotografen een aanzienlijk hogere commissie op hun werk. Op het gebied van service bieden we klanten in de Benelux gratis vervoer aan, van prachtig en veilig verpakte werken. Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent over uw kunstwerk, nemen wij uw kunstfoto kosteloos terug binnen de 14 dagen!


WAAROM A-GALLERIA?

Wij doen er alles aan om onze artiesten, klanten en omgeving steeds de beste voorwaarden te bieden. Ons doel is op een sociaal verantwoordde manier te ondernemen. Een groot deel van onze opbrengsten gaan integraal naar de ondersteuning van de artiest. Daarnaast doen wij regelmatig acties met fotografen. De verkoop van deze foto's dient rechtstreeks ter ondersteuning van sociale projecten.

Wij brengen de beste kwaliteit - punt. We werken met de beste en meest veelbelovende artiesten om hun kunstwerken te promoten. Onze printtechniek is de hoogste standaard wereldwijd. Wij zijn zo zeker van deze kwaliteit dat we tot wel 65 jaar garantie bieden op de reproductie!

Van het helpen van de fotograaf met marketing én pop-up galerijen, tot het het terugnemen van alle werken binnen de 14 dagen, tot het vervangen van beschadigde werken. Zelfs de verpakking is tot de puntjes verzorgd. Wij doen er alles aan onze klanten en artiesten op elke manier de beste en meest flexibele service te bieden.
1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks