Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

Peter Stewart - Artiestenpagina

BIOGRAFIE

Peter Stewart is een zeer bekende Zuid-Oost Azië reis- en stadsfotograaf. Hij reist de wereld rond als een fine art fotograaf met een focus op Aziatische cultuur, landschappen en dichtbevolkte metropolen. Origineel van Australië, nu "locatie onafhankelijk". Meestal vind je hem terug in de bezige straten van Hong Kong, waar hij het meest verblijft wanneer hij niet reist.

Toen Peter voor het eerst Hong Kong bezocht ongeveer 6 jaar geleden, vond hij een stad en leefomgeving die volledig buitenaards aanvoelde. "Het was volledig anders dan wat ik van thuis gewoon was, waar we een bijna oneindige ruimte hebben" vertelt hij tijdens een interview in "The Independant". 

Geïntrigeerd door het verkrampte gevoel van ruimte, en hoge torens, begon Peter het stedelijke landschap te fotograferen. Hij focuste op de gigantische sociale woning ontwikkelingen in de voorsteden van de stad. Hij ontwikkelde een stijl van fotograferen dat een blik gaf van de grond omhoog, met torens die in de rand van het beeld eindigden. Zo creëert hij een surrealistisch tunnel effect met vreemde geometrische figuren. 

"Het zijn geen moderne wolkenkrabbers" legt hij uit "Het zijn gigantische collecties van gebouwen, soms zelfs bestaande uit zeven of acht, 100 verdieping tellende torens, allemaal geplaatst op een paar meter van elkaar, bijna rakend". De ontwerpen zijn heel eigen aan Hong Kong, oude bakstenen gebouwen met hier en daar stukken en beetjes bijgeplakt. In die vormen zijn deze zo interessant om te fotograferen. De moderne gebouwen zijn zo "af" en gewoontjes in vergelijking."

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible
Cdfyqqxuu18ibjohlbwf

The above preview shows how to use the live preview on this website.

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks