Gratis Levering - Gratis Installatie* en 14 dagen bedenktijd!

Your shopping cart is empty.

Your shopping cart is empty.

De kunst van portret fotografie

Ontdek museum kwaliteit portret kunst voor jouw interieur.
In onze collectie van portret fotografie vindt u iconische beelden.
Van prachtige en fotogenieke modellen tot meeslepende kunstfoto's van koninklijke dieren.
Maak een statement met een portret van A-Galleria aan uw muur!
Jij kiest jouw stijl - Wij doen de rest!


 


Kunst aan de muur - de impact van portret fotografie

Een captiverend portret, is er een dat een glimp toestaat in de ziel van van het onderwerp, dier of mens. De artiest speelt met perspectief, kleur en compositie en zoekt de beste manier om deze glimp toe te staan. Er zijn een oneindig aantal manieren om dit doel te bereiken, zij het via gedetailleerde close-ups van het gezicht, tot fotografie die het volledige lichaam van het onderwerp belichtten op een artistieke manier. 

Een succesvol portret belichaamt de stijl van de artiest en onthult de characteristieke eigenschappen van het onderwerp. Elke portret artiest heeft een unieke manier om de individualiteit en persoonlijkheid van het onderwerp te belichten. De unieke portret fotografie van de artiesten bij A-Galleria, zijn stuk voor stuk geselecteerd omwille van hun individuele sterkte om hun onderwerp op een indrukwekkende manier vast te leggen. 

Welk portret beweegt je? Kies jou stijl met of zonder inlijsting, en breng een stukje persoonlijkheid in je ruimte. jij kiest jouw stijl, A-Galleria doet de rest!

              

 


PASSIE VOOR PORTRET KUNST FOTOGRAFIE

Wij hebben een prachtig gebalanceerde selectie aan open, beperkte, en exclusieve editie prints voor portret wand decoratie. Deze zijn gebaseerd op onze passie, smaak en ervaring. Het belangrijkste is dat wij jou helpen met vinden van de perfecte kunstfoto

VIND DE PERFECTE FRAME

Onze handgeselecteerde en artisanaal gemaakte design inlijsting, creërt voor u de perfecte omkadering van uw portret kunstfoto.

UW MUREN WACHTEN OP DECORATIE!

Wij matchen u met de kunst fotografie waar u van houdt. Van onze AR toepassing om u kunst rechtstreeks in uw woonkamer te tonen, tot het helpen met het ophangen van u recent aangekochte portret kunstfoto!


 

1c crunched snajej

Trusted Art Seller

The presence of this badge signifies that this business has officially registered with the Art Storefronts Organization and has an established track record of selling art.

It also means that buyers can trust that they are buying from a legitimate business. Art sellers that conduct fraudulent activity or that receive numerous complaints from buyers will have this badge revoked. If you would like to file a complaint about this seller, please do so here.

2b crunched ctmrym

Verified Returns & Exchanges

The Art Storefronts Organization has verified that this business has provided a returns & exchanges policy for all art purchases.

Description of Policy from Merchant:

Bent u om welke reden ook niet tevreden over u print? Stuur deze terug veilig verpakt in de originele verpakking binnen de 14 dagen , en wij storten het volledige bedrag van uw aankoop terug (eventuele terugzendkosten zijn voor de rekening van de klant).

3c crunched udpkob

Verified Secure Website with Safe Checkout

This website provides a secure checkout with SSL encryption.

4b crunched foaiql

Verified Archival Materials Used

The Art Storefronts Organization has verified that this Art Seller has published information about the archival materials used to create their products in an effort to provide transparency to buyers.

Description from Merchant:

Wij gebruiken de meest hoogwaardige én milieuvriendelijke materialen. Voor een ChromaLuxe-print garanderen wij een UV-resistentie garantie van 65 jaar onder 500lux. Leer meer via deze link: https://www.chromaluxe.com/wp-content/uploads/FadeReportEpson.pdf Onze Canvas is gecoat met een UV-resistente coating die een extra-lang leven garanderen. Onze Artshot is geprint op Fuji Christal papier en beschermd achter een UV-werend plexiglas.

Cart

Your cart is currently empty.

Saved Successfully.

This is only visible to you because you are logged in and are authorized to manage this website. This message is not visible to other website visitors.

×

Import From Instagram

Click on any Image to continue

Create a New Favorite List

×
Name

Badge ar compatible

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
×

Manage Favorites

Below, select which favorite lists you would like to save this product into.

×

Onze Website ondersteunt Augmentend Reality (AR) om uw kunst live te bekijken in uw huiskamer

Dit betekent dat u de camera op uw telefoon of tablet kan gebruiken om het kunstwerk van uw keuze te projecteren op eender welke muur in uw woonst of zaak! 

Om deze tool te gebruiken, klikt u simpelweg op de "Live Preview AR" knop wanneer u naar een kunstwerk kijkt op onze website. 

 
 
 
 
 
 
 
 

BESPAAR 20% OP UW EERSTE BESTELLING! 

Geef uw emailadres in en wij sturen je meteen een email met een kortingscode van 20%!

Dit aanbod is enkel geldig voor NIEUWE KLANTEN !

No thanks